perjantai 3. helmikuuta 2017

No mutta...

..oho. Siitähän on edellisestä kerrasta vierähtänyt kuukausi ja toinenkin, joulu lusittu ja uusi vuosikin hyvässä vauhdissa. Että hyvää uutta vuotta tännekin näiden paitojen mukana!
Nämäkin oli näemmä lykätty koneelle kansioon nimeltä "tammikuu17", ehti mokoma helmikuukin yllättää.


Paita ihan itelle. Tämä malli näyttää olevan suosiossaan niin ompelijoiden kuin vaatevalmistajien keskuudessa, kietaisukaulusta erilaisilla nyöriviritelmillä. Piti kyllä ompeleman slimmiä mallia, laiskuri vaan ei jaksanu käsivaraa paremmalla mitalla mitata, tuli sitten tämmönen massaa lantiolle-malli. Vaan haitanneeko tuo kun on tarpeensa täyttänyt täydellisesti, on unelman pehmiä R-collectionin harjatusta collegesta. Ja lämmin!


Taskun vedin rouhealla otteella, sirkkojen alla farkkua ja nyöri letitettyä farkku-look-a-like trikoota. Vähän särmää muuhun pehmeyteen.


Toiseen hihaan ja takaosan helmaan tikkailin vinoruutua, alla kerros trikoota että nousisi koholle.


Arvosana jees!

Kummipojan vuosia juhlistettiin tammikuussa. Lahjatoivetta kysellessä ainoa vastaus oli että ommellut on olleet mieluisia, voiko paljo enempää ompelijan mieltä ilahduttaa!


Hupparin hurautin teemaan sopivalla applikoinnilla. Ja malli osui sopivasti, hupparit on in!


Kangas on Metsolan tosi tummansinistä joustista, punaisen ja valkoisen hyvä kaveri.


Muistinpa jopa sisäpuolelle saumaan nimikointilapunkin sujauttaa.

Kummipojalle meni joulun ainokainen ommeltu lahjakin.


Nuori mies tykkää avaruudesta, joten aiheeseen sopiva paita. Takakappaleelle applikoin suoralla tikillä tekstin avaruustrikoosta.

Ja otetaanpa mainoskin vielä loppuun, Sylva-huutokauppa taas tulossa, hyppikää mukaan:

https://www.facebook.com/groups/318102555047672/

4 kommenttia:

 1. Mukavaa rouheutta tuossa sinun hupparissasi. Tykkään! :)
  Mullakin on semmonen kummipoika, joka aina odottaa, että lahjassa on myös tekemäni paita. Nyt joululahjaksi annoin sitten muuta, kun hän toivoi tietynlaisia autoja. Poika oli aattona avannut paketin ja kommentoinut: "Missä paita?" Hänen äitinsä oli ihmetellyt, että mikä paita, niin poika oli vastannut, että kummin tekemä. :) Oli pakko sitten joulun välipäivinä tekaista paita ja viedä uudenvuoden lahjaksi. :)

  VastaaPoista
 2. Kivat! Tykkään noista hupparisi yksityiskohdista :) Meillä on myös avaruustrikoota, poika valitsi ek:n palalaarista pakanlopun ja on säilynyt hyvänä pesussa useista pesukerroista huolimatta. Hyvä tuo teksti :)

  VastaaPoista
 3. Sun hupparissa on huiput yksityiskohdat, sopivaa rouheutta ja ilmettä! Ihan mahtavaa, että sulla kummipoika toivoo vaatelahjoja sun tekemänä. Hienot on nekin!

  VastaaPoista
 4. Arvosanoiksi täydet kympit:)! Sun huppari on niin hieno! Upeat yksityiskohdat, erityisesti nuo vinoruutu tikkaukset! En yhtään ihmettele kummipoikasi lahjatoiveita, sä oot niin mahdottoman taitava tekijä:) Mageita vaatteita, joita ei kaupoista kyllä löydy.

  VastaaPoista