sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Story of Roo

Sähköpostiin kilahti yhteistyöehdotus Roo Clothingin Maijalta, vilkaisu uuden tuttavuuden sivuille riitti ja vastaus oli ehdoton joo!


Hurmaavat kuosit on Ulla-Maj Saarisen käsialaa, ja kuosien taustalla oleva tarina viehättää. Ihanan erilainen idea! En osannut päättää mistä haluaisin ommella ja mitä, ja pyysin Maijaa laittamaan paketin ihan summassa.
Paketista paljastui Curious Cumulus-trikoo, Planet Kuinkuu-joustocollege, Cloud of dreams-joustocollege, vaaleansinistä trikoota ja mätsääviä resoreita. Erityisesti trikoiden ja resoreiden pehmeys ja sileys yllätti!


Tuotekuvassa Curious Cumulus alunperin hieman mietitytti, onko enemmän tytöille suunnattu kuosi. Livenä ei tarvinnut miettiä, sopiva molemmille! Pieni mies halusi siitä ehdottomasti hupparin.


Kaavaksi otin Ottobren 4/12 Be careful out there, halkion osalta muokattuna niin että vetskarin sijaan käytin pilvi-neppareita.


Meleerattu harmaa tuntui sopivalta kaverilta, sitä resoreissa ja hupun vuorissa.Cloud of Dreamsin kuvio ja sen koko houkutti ompelemaan itselle. Sävynä tässä twilight, vaalea rusehtava harmaa.Tässä myös kaavan pohjana Ottobre, peruspaidan cw-kaava josta muokkasin sopivilla väljyyksillä puseron. Kauluksen kanssa jappasin hyvän tovin, päädyin korkeaan isoilla napeilla.


Kaulus ei ole avattava, napit on ihan vaan rekvisiittana siis. Kauluksen reunan ja napit ompelin hopeisella langalla, ja siinä vaiheessa mielessä pyörikin "jokaisella pilvellä on hopeareunus". Ei ihan jokaisessa tällä kertaa, yhden pilven ympäri ompelin käsin samalla langalla. Eipä vain saanut sitä kameralla ikuistettua, mutta riittää että mää tiiän siellä hopeareunusten olevan.


Helman resori on pitkä, sillä saa pituutta säädeltyä helposti lähes tunikamittaan asti.

Planet Kuinkuu oli kuosi jota pikkujäbä jo Roon sivuilla ihasteli. Siitäkin olisi pitänyt tulla kuulema huppari, mutta äidin käytettyä etuveto-oikeutta bomber-takki upposi myös, onhan siitä vetoketju!


Tässä pohjana sama Be careful out there, peruspaidasta on helppo muokata bomber. Helman resoriin minulla on ikuinen ongelmasuhde, eikä se nytkään toteutunut kivuttomasti ja virheettömästi.


Lippispipon hurautin myös, kova lippis ikävä kun tuntuu vaivaavan poikasta!


Lahjotusta mallista sai niin mainioita kuvia että voi valinnan vaikeus!


Ihanien kuosien lisäksi Roolta on tulossa lastenvaatemallisto, jonka suunnitteluun on myös lahjakas Sanne-Maija osallistunut. Mielenkiinnolla odotan mitä tulossa on, sekä vaatteissa että uusissa kuoseissa :)

Jes!

6 kommenttia:

 1. Olipa hienoja vaatteita. Arvaa vaan, jäikö uteliasta kiinnostamaan millainen se pilven hopeareunus oli? Jokatapauksessa hieno idea.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania! Nuo on kyllä veikeitä kuoseja ja kivasti sopii noihin malleihin :)

  VastaaPoista
 3. Minä ostin myös tuota Curious Cumulus kangasta sekä lisäksi vaaleansinistä trikoota, resoria ja joustocollegea joista ajattelin pikku tytöilleni jotain ihanaa saada aikaan. Ihan rakastunut tuohon kuosiin olen.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Olet saanut kankaat elämään ihanalla tavalla. Olen samaa mieltä kanssasi, että meleerattu harmaa sopii jalkapilvien kaveriksi oikein hyvin. Nämä kankaat ovat vain niin valloittavia.

  VastaaPoista
 5. Onpas nämä tosi kivoja kaikki! Noi kankaat kyllä pääsee edukseen sun käsissä, osaat taikoa niistä mielenkiintoisia vaatteita.

  VastaaPoista
 6. Nämä kankaat näyttävät niin kivoilta vaatteissa. Itse katselin kuoseja kankaiden yönä, mutta pelkkinä kankaina ne eivät sytyttäneet yhtään. Nyt valmiina vaatteina ne samaiset kuosit näyttävät superihanilta. Ihana vesseli sinulla, niin innolla kuvissa. :)

  VastaaPoista